Соняшниковий лецитин, 200 г, Lecithin
Соняшниковий лецітін - це добавка, яку отримують шляхом витяжки фосфоліпідів з соняшникової олії. Лецитин необхідний організму як будівельний матеріал для відновлення і ремонту пошкоджених клітин.
Соняшниковий лецитин, 200 г, Lecithin
Производитель БЭТ
Склад: фосфоліпіди 96,5%
Соняшниковий лецітін - це добавка, яку отримують шляхом витяжки фосфоліпідів з соняшникової олії. Лецитин необхідний організму як будівельний матеріал для відновлення і ремонту пошкоджених клітин.
З лецитину складається 50% печінки, 30% мозкових і 17% периферичних нервових волокон. Наш організм здатний сам частково продукувати фосфоліпіди (лецитин), а решту ми отримуємо з їжею. Стреси, різного роду збої в роботі організму призводять до дефіциту лецитину. Тому додатковий прийом цієї добавки є запорукою здоров'я всієї родини.
Основні позитивні властивості лецитину:
покращує функцію печінки і нирок, перешкоджає утворенню жовчних каменів, стимулює виділення жовчі в організмі
покращує роботу головного мозку
тісно пов'язаний з діяльнітсю нейроендокринної системи-бере участь у виробленні мієліну і цілого ряду гормонів
використовується при комплексному лікуванні шкірних захворувань-псоріазі, екзему, дерматитах
при фізичних і психоемоційних навантаженнях, постійних стресах сприяє поліпшенню загального стану організму і нервової системи
знижує рівень холестирину і концентрацію жирних кислот у крові, допомагає очистити від холестиринових бляшок стінки судин
покращує когнітивну функцію
активізує роботу органів шлунково-кишкового тракту
без нього неможливий нормальний жировий обмін
при цукровому діабеті зменшує потребу організму в інсуліні-зміцнює мембрани клітин підшлункової залози, зокрема бета-клітин, які відповідають за вироблення інсуліну
Перевага соняшникового лецитину перед соєвим:
сировина вирощується без використання генних модифікацій
не містить фітоестрогени, що дуже важливо при прийомі дітьми і чоловіками
рідше дає алергічні реакції
Добова потреба: (*чайна ложка без гірки містить 2 грами лецитину)
Для дорослого 5-7 г
Для дітей 1-4 г
Спосіб застосування: додається в салати, каші, йогурти, кефір. Для більш комфортного роздільного застосування можна розвести невеликою кількістю води. Температура їжі при змішуванні не повинна перевищувати 40-45 градусів.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість. При жовчнокам'яній хворобі приймати обережно тільки після рекомендації лікаря